Bedankjes met een mooi gedicht

Leuke bedankjes zijn op de site, Memoriae.nl te bestellen en daarover wil ik graag mijn bericht achter laten om het zoekwerk wat ik heb gedaan te kunnen delen met iedereen die mijn site bezoekt. Het is namelijk een adres om te onthouden. Nadat ik ben getrouwd wilde ik nog een leuke herinnering nasturen, in de eerste instantie dacht ik aan een foto, maar al snel wilde ik een kaartje met een boodschap en met deze informatie ben ik eens op internet gaan kijken en al snel kwam ik op deze site terecht. Hier kwam ik vanzelf op een leuk ander idee, namelijk het versturen van een leuk bloemenzakje dat voorzien is van een leuk gedichtje.

Ik kreeg erg leuke reactie over de theezakjes

De bestelling van de foto’s waren zo gedaan en de bedankjes waren ook al snel binnen. Natuurlijk is het altijd even spannend als je iets besteld van een site waar je nooit eerder een bestelling heb gedaan, maar toen ik de bestelling binnen had van deze firma was ik erg verrast over de leuke uitstraling. En dat allemaal voor die lage prijs! Toen ik de post had verstuurd kreeg ik al snel erg leuke reacties van de mensen. Ook heb ik van een aantal mensen de vraag gekregen waar ik dit had besteld. En dit lijkt mij toch wel een echt groot compliment.