Bizzix MacBook accu

Ik heb al geruime tijd een MacBook, helaas merk ik dat mijn MacBook wat ouder wordt. mijn accu gaat namelijk erg snel op.  Dit is uiteraard zeer vervelend en ik wilde hier iets aan gaan doen. Ik heb al aan veel mensen gevraagd of ze een goede website wisten om een accu te kopen. Via een vriend van mij kwam ik uit op de website van Bizzix. Hij had zelf ook al een oplader voor zijn Iphone gekocht op deze website en hij vertelde me dat de oplader super goed werkt en dat deze site een echte aanrader is. Ik vertrouwde hem wel maar ik keek toch nog even op het internet. Ik las hier ook veel positieve reacties en ik wist nu waar ik zijn moest!

Nu alleen nog bestellen!

Op de website zag ik veel accu’s voor alle soorten modellen MacBook’s. Of je nou een oud of een nieuw MacBook hebt er is voor iedereen wel een accu! De website was absoluut niet duur en je kan er via vier verschillende manieren betalen. Binnen Nederland en België hoef je geen verzendkosten te betalen waardoor je weer wat geld bespaart. De website zelf vond ik er erg goed uitzien en ik heb de accu besteld. Inmiddels heb ik de accu, en mijn MacBook functioneert weer optimaal! En dat allemaal dankzij de top accu van Bizzix! Als ik weer iets nodig heb weet ik waar ik moet zijn!