Dolly bakfiets kopen

Wil jij een Dolly bakfiets kopen? Neem dan een kijkje op de website voor meer informatie. Een Dolly bakfiets kan je helemaal samenstellen naar eigen wensen. Je kiest zelf de kleur van het frame en van de bak. Je kan kiezen uit de kleuren grijs, en dan licht grijs of donker grijs en ertussenin. Groen, donkergroen en lichtgroen. Blauw, licht blauw en donker blauw. Dan heb je ook nog roze, wit, crème, zwart en taupe. Voor de frame-kleuren kan je kiezen uit, oranje, grijs, blauw en zwart. De Dolly bakfiets is een veilige manier om je kinderen te vervoeren. De bak is vak kunststof, dit is erg duurzaam en zit comfortabeler dan een houten bak. De hoeken zijn rond dit zorgt ervoor dat er geen gevaarlijke punten zijn. ook heeft de Dolly bakfiets een cargo motor, deze zorgt ervoor dat de wegligging goed is en dat je veilig kan fietsen. Andere gadgets zijn dat de fiets licht is, 8 versnellingen heeft en dat er gratis bezorging bij hoort.

Mijn eigen Dolly bakfiets

Amber: ik heb een Dolly bakfiets gekocht een maand geleden. Toen ik op zoek ging naar een bakfiets wist ik niet precies wat ik wilde. Ik wist alleen dat ik een veilige bakfiets wilde. Bij Dolly bakfietsen hebben ze mijn een super goede bakfiets geleverd die ik zelf samen heb gesteld. Ik wil iedereen laten weten hoe goed deze bakfietsen zijn!