Hermitage museum: Allerlei verschillende kunsten bezichtigen in één museum

Hermitage is een museum waar je meerdere kunsten kan bezichtigen, zoals in museum Lalique. Die verschillende tentoonstellingen toont van verschillende kunstenaars.

Kort over museum Lalique

René lalique was een Franse kunstenaar tussen 1860 en 1945 die bekend stond om zijn prachtige glaswerken en juwelen met veel detail. De details in zijn werk is zo goed aangepast dat je ze het beste kunt zien door een loep. Lalique liet zich inspireren door de “kleine natuur” en dat zie je terug in zijn kunstobjecten. Vooral de kikker, de vlinder en de libel zie je vaak terug. Vanwege die reden heeft het museum ook een bloementuin aangelegd waar je de “kleine natuur” in terug ziet. Daarnaast kunt u uit verschillende groepsarrangementen kiezen, waardoor u heerlijk kan gaan lunchen in de prachtige bloementuin.

Hermitage museum Amsterdam

In de Hermitage museum Amsterdam kunt u tentoonstellingen bezichtigen met objecten van het staatsmuseum de Hermitage in Sint Petersburg. Doordat Hermitage museum Amsterdam en museum Lalique heel verschillend zijn met objecten zijn ze gaan samenwerken, dat heeft ervoor gezorgd dat ze veel werken en kennis konden delen. En zo een prachtige tentoonstelling kunnen afleveren.

Al nieuwsgierig?

Bekijk de site waar u alles kan vinden over deze twee museums!