Iets te vieren? Organiseer een cocktail workshop

cocktail-training-800x450Drink je regelmatig cocktails en ben je benieuwd hoe deze lekkere drankjes precies gemaakt worden? Wil jij ook eens proberen een cocktail te maken, zodat je jouw gasten op een feestje een heerlijk zelfgemaakt drankje kan geven? En heb je iets te vieren, bijvoorbeeld omdat één van je vrienden of vriendinnen jarig is of omdat één van je vrienden of vriendinnen gaat trouwen en een vrijgezellenfeest gaat organiseren? Organiseer dan een cocktail workshop bij Cocktail Experience.

Zelf cocktails leren maken

Tijdens de workshops cocktails maken van Cocktail Experience leer je niet alleen hoe je cocktails maakt, maar mag je natuurlijk ook zelf aan de slag. De workshop duurt ongeveer een uur en tijdens dit uur hoor je alle ins en outs van cocktails maken, ga je zelf aan de slag met een shaker om jouw favoriete cocktail te maken en mag je uiteraard alle cocktails proeven. Leuk voor een verjaardag, maar ook voor bijvoorbeeld een vrijgezellenfeest.

Diverse workshops voor iedereenlogo-header

Cocktail Experience biedt niet slechts één soort workshop aan, maar geef je de keuze uit vier diverse workshops. Zo kun je kiezen voor Workshop Basis, Workshop Premium, Workshop Exclusief en Workshop Flair: workshops die stuk voor stuk van elkaar verschillen op het gebied van inhoud en prijs. Zo kun je zelf bepalen wat voor workshop je wil volgen, maar ook hoeveel geld je wil betalen voor jouw cocktail workshop. Heb je ook iets te vieren? Plan dan een workshop in bij Cocktail Experience.Beachclub-_5699-1600x1067-800x450