Greenleaf is een merk dat verschillende geurproducten maakt voor in huis. Geuren zijn belangrijk voor ons mensen, vaak doet een bepaalde geur ons sterk denken aan iets, het roept een bepaalde herinnering bij ons op of het geeft ons een bepaald gevoel. Er zijn verschillende merken die geurproducten maken en Greenleaf is daar dus een van. Hoe is dit nu precies gestart, wat voor artikelen maken zij en waar kun je hun producten kopen? Daar vertellen we je graag iets meer over! Je zult dan waarschijnlijk tot de conclusie komen dat deze producten ook voor jouw woning een goede toevoeging zullen zijn!

Gestart als kweker

Als je de naam Greenleaf hoort, dan zul je in eerste instantie waarschijnlijk niet denken dat zij geurproducten maken. En dat is niet zo verwonderlijk, zij zijn in 1975 ook gestart als kweker. Zij kweekten planten en bloemen en later ook kruiden. Kruiden en bloemen geven natuurlijk heerlijke geuren van zichzelf en het is dan ook eigenlijk niet zo’n heel grote stap van kweker naar maker van geurzakjes. Hierin stop je immers gedroogde bloemetjes en kruidentakjes en je stelt zo de heerlijkste geuren samen. Van daaruit begon Greenleaf met het maken van diverse andere producten. Tegenwoordig kun je bij hen terecht voor:

  • geurolie
  • geurzakjes
  • geurkaarsen
  • room spray
  • geurverspreiders met stokjes
  • wax bars

Het aantal artikelen is dus flink uitgebreid, maar zij zijn altijd bij hun kern gebleven, namelijk de pure sfeer en geur uit de natuur naar binnen halen in onze huizen. De basis bestaat dan ook altijd uit natuurlijke producten. Doordat er veel bloemen, planten en kruiden bestaan, valt er ook veel te combineren. Greenleaf heeft in de loop der jaren dan ook verschillende geurencombinaties gemaakt. Je kunt hierbij denken aan frisse geuren, maar ook aan warme of juist ontspannende geurvarianten. Zo is er voor iedere situatie, voor iedere ruimte in huis en voor iedere persoonlijke voorkeur wel een geurproduct bij hen te vinden!

Waar koop je Greenleaf?

Heb je interesse gekregen in de producten van dit merk? Dan is het natuurlijk nog de vraag waar je deze kunt kopen. Er zijn niet zoveel winkels in Nederland die dit merk in hun collectie hebben, maar Home Fragrance Webshop biedt daarentegen een grote keus aan artikelen van Greenleaf! Deze webwinkel is helemaal gespecialiseerd in de verkoop van geurproducten van diverse merken en dit is dus een van de merken die zij in hun assortiment hebben opgenomen. Je kunt bij hen terecht voor een ruime keus aan artikelen van Greenleaf. Je vindt bij hen heel veel verschillende geuren, met aansprekende namen als Cashmere Kiss, Amber Warmth, Merry Memories en Sugared Sunset. Bij iedere geur staat goed uitgelegd wat je er van kunt verwachten. Zo kun je bij Sugared Sunset lezen dat het een zoete en aardse geur is, waar kaneel, roos, nootmuskaat, ceder en amber in verwerkt zijn. Van iedere geur kun je bovendien veel verschillende producten kiezen, zoals hierboven al opgenoemd werd. Wil jij ervoor zorgen dat jouw huis heerlijk ruikt? Ga dan naar Home Fragrance Webshop en kies voor een of meerdere producten van Greenleaf!