Wil je ook goedkoop promotiemateriaal bedrukken?

Door middel van professioneel promotiemateriaal kan je opvallen op beurzen, evenementen en andere belangrijke dagen. De ontvangers onthouden je beter omdat ze echt iets tastbaars hebben. Dit valt op en ze hebben iets om aan terug te denken. Promotiemateriaal, maar ook relatiegeschenken zorgen altijd voor goodwill bij de ontvangende partij. Het is altijd fijn om iets leuks te krijgen en hierdoor creëer je dus een positieve associatie. Als je iets wilt als bedrijf, dan is het een positieve associatie met je merk.

Relatiegeschenken kan je heel gericht naar je relaties sturen. Hier kan je bij de grotere klanten groter uitpakken dan bij de kleinere klanten. We zien dan ook vaak dat de relatiegeschenken over het algemeen duurder per stuk uitvallen dan het promotiemateriaal voor op een beurs bijvoorbeeld.

Op een beurs werkt het vaak net wat anders. Je wilt enorm veel mensen bereiken en je moet dus veel promotiemateriaal uitdelen om dit te bewerkstelligen. Dit kan heel snel, heel duur worden. Het is dus van belang dat je iets vindt dat goedkoop, maar nog steeds het effect van die positieve associatie creëert.

Om dit te voor elkaar te krijgen kun je het best op de website van Van Helden kijken. Voor promotiematerialen moet je op de eerste link drukken. Voor de relatiegeschenken doe je goed om op de tweede link te klikken. Via die linken kun je dus kijken wat bij jouw als bedrijf past en wat eventueel bij het thema van de beurs aansluit. Door deze keuze goed te maken kun je een mooie impact op jouw doelgroep maken!