Aanstekers bedrukken bij Maxaanstekers.nl

44238_44238_772360_03 copyKlein promotiemateriaal nodig? Laat aanstekers bedrukken bij Maxaanstekers.nl. Hoewel de meeste bedrijven bij promotiemateriaal niet meteen denken aan het bedrukken van aanstekers, is het bedrukken van aanstekers een goede manier om klein promotiemateriaal te laten produceren. Door bedrukte aanstekers uit te delen, denkt jouw (potentiële) klant namelijk iedere keer aan jouw bedrijf bij het aansteken van een sigaret of sigaar en het aansteken van een kaars. Deze kleine attentie lijkt niet erg bijzonder, maar kan net voldoende zijn om van een potentiële klant een nieuwe klant te maken.

 

49400_45259_10_LT90700_N0001

Aanstekers bedrukken bij Maxaanstekers.nl: een logo, een slogan of een tekst

Als je aanstekers laat bedrukken bij Maxaanstekers.nl, kun je zelf kiezen wat je op de aanstekers wil laten zetten. De meeste mensen kiezen ervoor om een logo op de aanstekers te zetten, maar het is ook mogelijk om een kleine slogan op de aanstekers te laten zetten of om een leuke, grappige tekst op de aanstekers te drukken. Alles wat de (potentiële) klant aan jouw bedrijf doet herinneren, is in principe geschikt om op aanstekers te laten zetten.

Goedkope aanstekers, luxe aanstekers of aanstekers in kleine oplage

Maxaanstekers.nl begrijpt dat iedereen een ander budget heeft voor promotiemateriaal. Heb je een groot budget, dan kun je luxe, elektronische aanstekers laten bedrukken om uit te delen als promotiemateriaal. Wil je niet te veel uitgeven aan jouw bedrukte aanstekers, dan kies je simpelweg voor de goedkope aanstekers van Maxaanstekers.nl. En heb je slechts enkele bedrukte aanstekers nodig, dan kies je voor de aanstekers in kleine oplage. In dit geval kun je aanstekers bestellen vanaf 50 stuks.
5300_LT_90610