blackstone enkelboot leuk cadeau!

Heb jij binnenkort een verjaardag of een feest van iemand en weet je niet wat je aan die persoon wilt geven? Neem dan een voorbeeld aan mij ik heb besloten om een schoen die ik besteld heb van het merk blackstone enkelboot cadeau te geven aan een vriend van mij. Hij gaf namelijk laatst een verjaardag en ik moest dus een geschikt cadeau vinden voor hem. Na lang zoeken heb ik dus hele leuke schoenen kunnen vinden voor een nog leukere prijs, ik wist namelijk al dat mijn vriend al een tijdje aan het zoeken was naar schoenen. Gelukkig heb ik hem hier mee dus kunnen helpen door het voor hem te doen, dit scheelt hem veel tijd en moeite. Ik ben zelf niet zo heel lang op zoek geweest  naar deze leuke schoenen ik kende de site namelijk al dus dat scheelde heel wat.

De site, bestelling, levering en meer!

De site heb ik leren kennen door een andere vriend van mij hij vertelde mij over een leuke website waar ik mooie schoenen kon vinden. Daarna kwam de bestelling ik heb die dus laatst besteld en zo komen we meteen bij de levering. Ik had de schoenen voor  uur besteld en na 2 dagen waren ze al bij mij afgeleverd, dit was ruim op tijd voor de verjaardag al zeg ik het zelf. Maar het meest leuke was was de reactie van mijn vriend toen hij de schoenen in ontvangst nam je zag gewoon dat hij de blackstone enkelboot geweldig vond!