Damestassen online

merel-by-frederiek-babylon-baby-bag-desertOp zoek naar een leuke trendy damestas? Dan zit u bij Tassen4jou goed. Wij verkopen diverse soorten damestassen online voor elk beschikbaar budget. Maar daarnaast verkopen wij nog veel meer tassen, zoals school en laptoptassen.

Bent u nou helemaal gek van tassen dan is het misschien voor u leuk om in te schrijven voor de nieuwsbrief van Tassen4jou. Op die manier zal u altijd op de hoogte zijn van het laatste nieuws als het om tassen gaat. Denk aan de nieuwe trends en sneakpreviews. De voordelen van het abonneren op de nieuwsbrief:

  • Als eerste op de hoogte van de allernieuwste aanbiedingen
  • Speciale acties speciaal omdat u staat ingeschreven voor de nieuwsbrief
  • Op de hoogte van de acties en kortingen
  • Laatste nieuws omtrent tassen
  • De nieuwste producten bag2bag-praag-cognac

Als blijk van waardering wordt er bij Tassen4jou gewerkt met een vasten klanten korting. Wij hopen dat elke persoon die iets heeft besteld op de website erg tevreden is met hun artikelen later terugkomt. Door dit nog aantrekkelijker te maken wordt er bij elke volgende bestelling een korting van 5% gegeven. De korting zal op alles uit de webshopgeldig zijn, kan in combinatie gebruikt worden met andere (tijdelijke) aanbiedingen en zal automatisch in de bestelling worden verwerkt.

Vragen over de website? U kunt ons bellen of e-mailen maar daarnaast hebben we ook iets wat nog niet veel webshops hebben en dat is de live chat. Op die manier heeft u direct contact met ons. Dit is rechtsonder de website te vinden.

wwkeur