Een erg leuk personeelsfeest!

bedrijfsuitje3 Ik ben erg goed in het opzoeken van zo’n beetje alles, ik vind het erg leuk om cadeaus en gadgets op te zoeken. De mensen om mij heen weten dit ook en ze vragen me vaak om hulp. Op verjaardagen kom ik altijd aan met het leukste cadeau en dit maakt mij trots. Ik vind het altijd geweldig om mensen te zien lachen als ik hun mijn cadeautje gegeven heb. Mijn baas weet dit ook en daarom laat hij mij altijd van alles opzoeken. Ik vind het erg leuk dat hij zoveel vertrouwen in mijn zoek kunsten heeft. Daarom doe ik ook altijd extra hard mijn best om goed te zoeken. Pas geleden vroeg hij aan mij of ik op zoek wilde gaan naar een leuk personeelsfeest

Ik ben meteen goed gaan zoeken

bedrijfsuitje1

Toen mijn baas dit aan mij vroeg ben ik meteen goed op het internet gaan zoeken. Ik kwam op allerlei websites uit maar nadat ik veel recensies gelezen had vond ik de website van iets doen offerte het beste. Hier stonden erg veel leuke bedrijfsuitjes en uiteindelijk heb ik hier een erg leuk bedrijfsuitje gevonden. Ik wilde namelijk gaan paintballen

bedrijfsuitje2

en dit heb ik tegen mijn baas verteld. Hij vond dit een erg leuk als personeelsfeest en hij wil dit zeker gaan doen. Ik ben erg blij dat ik een leuk uitje gevonden heb en dat ik mijn baas blij gemaakt heb.