Leuk idee dankzij Max paraplu’s

7628_flbvMijn zus heeft een eigen kappers zaak geopend en het leek mij leuk om een klein cadeautje voor de zaak te geven. Ik ging een beetje researchen voor leuke ideeën en ik bedacht uiteindelijk om een paraplu te bedrukken met het bedrijfslogo erop dus ging ik naar Max paraplu’s. Ik kon daar voor een zeer voordelige prijs het aantal paraplu’s bestellen en laten bedrukken die ik wou. Ik koos ervoor om haar bedrijfslogo erop te laten plaatsen en dit was mogelijk, het drukken en bezorgen zou een aantal dagen duren maar het werd al zeer snel bezorgd en binnen de afgesproken tijd. Ik ben zeer tevreden over de service en de gemakkelijkheid waarop het geregeld werd.

Het was er binnen no-time

maxilia-logo (1)Toen het eenmaal binnen was was het erg slecht weer dus ik vond het een goed moment om de bedrukte paraplu’s van Max paraplu’s uit te testen. Het resultaat was overweldigend want ik gebruikte hiervoor altijd paraplu’s en die gingen op een gegeven moment steeds stuk door dat  het te hard waaide en dan klapte hij binnenstebuiten. Deze paraplu weerstond weer en wind dus ik was echt tevreden. Ik bracht de paraplu’s naar mijn zus en ze vond het echt een heel leuk cadeau. Het is erg praktisch en een leuk reclame middel zelfs, ook blijft haar eigen haar nu in model in de wind!