Lieve geboortekaartjes vind je bij kissgeboortekaartjes!

 

 

 

 

 

Vandaag behandel ik een speciaal onderwerp met jullie lieve geboortekaartjes. Mijn zus bevalt bijna van haar kindje, haar lieve toekomstige dochtertje. Dit vond ik reden genoeg om hier vandaag over te gaan schrijven. Aangezien mijn zus bijna bevalt van haar kindje, moet er een aantal dingen geregeld worden. Een geboortekaartje is hierbij van groot belang. Zodoende ben ik mijn zus gaan helpen zoeken, naar een leuke geboorte kaartje. Via het internet begon onze speurtocht en daar eindigde het ook al snel. Binnen no time kwamen wij terecht op de website van kissgeboortekaartjes. Op deze website stonden vele verschillende geboortekaartjes te koop. Mijn zus wilde perse lieve geboortekaartjes aanschaffen, omdat het een meisje werd. Na een enkele verschillende geboortekaartje te hebben overwogen, hakte mijn zus eindelijk de knoop door. Deze geboorte kaartjes hebben wij dan ook besteld!

Prachtige geboortekaartjes voor een mooie prijs!

Een weekje later werden de geboorte kaartjes al geleverd. Een ruime twee weken daarna, op tien augustus was het zover. S’avonds laat kreeg mijn zus weeën. Samen met haar man is zij vervoerd naar het ziekenhuis. Meteen heb ik de geboorte kaartjes klaar gemaakt voor verzending, zodat ze de volgende dag de deur uit konden. Mijn zusje is drie uur ’s nachts bevallen van een prachtige dochter. Ik ben erg trots op mijn zus! Haar gezin is nu compleet een leuke man, een goede baan en een prachtige dochter!