Via liefleukeneigen.nl heb ik twee proefkaartje binnen

Lief leuk en eigen - Logo (1)Via liefleukeneigen.nl heb ik twee proefkaartje binnen

Op liefleukeneigen.nl heb ik twee proefkaarten besteld van geboortekaartjes voor ons eerste kindje die wij verwachten. Toen ik de site van liefleukeneigen.nl had gevonden kon ik maar moeilijk een keuze maken omdat ik alles even leuk vond. Ik heb met mijn moeder uiteindelijke een twee tal uitgezocht waar ik nu de proefafdrukken van binnen heb. Op liefleukeneigen.nl heb je de mogelijkheid om het zo persoonlijk mogelijk te maken. En dat is gelukt maar ik heb echt twee verschillende stijlen die allebei even leuk zijn,. gelukkig heb ik nog twee maanden om te beslissen maar ik denk dat ik met mijn ogen dicht een keuze moet maken. Mijn man vind de kaarten ook allebei even leuk en hij heeft al aangegeven dat ik de keuze moet maken. Omdat ik de kaarten had uitgezocht en hij niet wil horen dat hij achteraf de verkeerde keuze heeft gemaakt. En daar heeft hij gelijk in. Ik geef inmiddels toe dat ik daarin nog wel eens gemeen kan zijn. nu ga ik elke dag vergelijken en eind van deze week proberen om een beslissing te nemen en dot zo snel mogelijk aan  de mensen van liefleukeneigen.nl door te kunnen geven. Want de baby kamer word ook al gebracht en zodra ik met zwangerschapsverlof ga wil ik mij alleen nog maar bezig houden met de babykleertjes. En moet echt alles al zijn geregeld vind ik. Zo kan ik met gemak door die laatste loodjes heen. En genieten van mijn zwangerschap.