Mason Garments

De designer Mason Garments kledinglijn werd in 2021 opgericht door de ontwerper Rendi Aditia. Als jong kind van de jaren 90 ontdekte hij dat zijn vader en oudere broer high-end kleding en accessoires van ontwerper Ricardo Bea droegen. Dit is het moment waarop zijn fascinatie voor high-end modemerken begon en hij nooit iets anders droeg. De Mason Garments kleren waren niet eens erg goed, maar ze inspireerden hem om zijn eigen collectie te creëren. Nadat hij zijn eerste paar collecties had gemaakt, wist hij dat hij in de mode-industrie wilde zijn en zich bij de juiste partners wilde aansluiten. Juiste partners waren in dit geval mensen die bekend waren in de branche. Dit duurde even, maar hij vond de perfecte partner in Avon-cosmetica die gespecialiseerd is in high-end lingerie. Het bedrijf heeft een zeer trouwe klantenkring. En in slechts een korte tijd kon hij zijn lijn van metselwerkkleding introduceren.

Een high-end groothandel in dameskleding

Mason Garments is een high-end groothandel in dameskleding. Het is toegewijd aan het leveren van mooie kleding aan vrouwen van alle leeftijden. Elke vrouw verdient het om zich glamoureus en vrouwelijk te voelen elke keer dat ze haar prachtige metselwerkkleding draagt. Daarom hoef je niet ver te zoeken om geweldige selecties van deze prachtige herenschoenen en -kleding te vinden. Je kunt ze allebei tegelijk vinden, zonder problemen. Vrouwen dragen graag kleding van hoge kwaliteit en schoenen van hoge kwaliteit, en dat maakt de samenwerking tussen het dameskledingbedrijf en het modieuze herenschoenenmerk zo perfect. Er zijn zoveel producten op de markt en zoveel kansen voor vrouwelijke ondernemers.

De For Sale By Owner site

Als het gaat om het vinden van de juiste partners, doen de mensen die de site For Sale By Owner runnen geweldig werk. Ze hebben een enorm aanbod aan modieuze kleding voor zowel dames als heren. Deze omvatten nette T-shirts, sportieve jeans, preppy rokken en klassieke t-shirts. Je kunt kiezen uit verschillende kleuren, materialen en stijlen. Wat betreft de herenafdeling, je kunt geweldige herenpakken, jassen, blazers, schoenen, sjaals, hoeden en meer vinden.