Mijn toegewijde mensen verdienen een cadeau van brandhouse.nl

Mijn toegewijde mensen verdienen een cadeau van brandhouse.nl

rituals528b
Mocht je nog op zoek zijn naar originele relatiegeschenken, regelrechte verwenpakketten, bekijk dan de website brandhouse.nl eens. Op brandhouse.nl vind je namelijk enkele speciale pakketten van de Rituals, die je in de fysieke winkels van dit merk echt niet zo voordelig kunt krijgen. Immers, je krijgt via brandhouse.nl een fikse korting op de artikelen die ze namelijk B2B aan kunnen bieden. Dat betekent per product een flinke reeks kortingen en voordelige prijzen. Zulks ontdekte ik zelf toen ik op Rituals ging googelen, ik wilde voor mijn collega’s van de staf namelijk een pakket voor elk bestellen. Ik wilde dit eerst via Rituals zelf doen maar besloot toch nog eens verder te kijken dan mijn neus lang was. Ik zocht nog eens door op het web en kwam er toen op uit dat er nog veel meer aanbiedingen bestonden van precies dezelfde pakketten. Niet precies hetzelfde dus overigens – ze waren namelijk stukken goedkoper! Ik ben van plan tien pakketten te bestellen voor de staf en daarmee bespaar ik mezelf dus mooi zo’n honderd euro, iets waar ik hier in de publieke sector echt rekening mee moet houden. Mijn mensen wil ik oprecht verwennen aangezien ze het echt verdiend hebben. Met een eigen opofferingsgezindheid hebben ze zich op een bepaald project gestart waar onder anderen helemaal geen animo voor was maar waar zij zich allen voor de volle honderd procent hebben ingezet. Dat maakt me niet alleen trots op het team aan toegewijde mensen dat hier werkt maar het dient ook nog eens een praktisch doel – voor de bewaking van de kwaliteit dient het namelijk wel te gebeuren! Zij hebben ervoor gezorgd dat die kwaliteit alleen maar verbeterd kan worden en dat is een groot goed.