Voordeel op de website van Brandhouse

Voordeel op de website van Brandhouse

rituals_brandhouse

November is weer aangebroken en dus moet ik er ook aan, er moest maar eens nagedacht worden over wat ik mijn staf cadeau doe met de feestdagen. Ik kan me nog goed mijn baantjes herinneren dat ik zelf pakketten ontving van mijn werkgevers. Op zich valt er best het een en ander voor te zeggen, maar ikzelf vond de standaard kerstpakketten nooit zo bijzonder. Om heel eerlijk te zijn was al dat eten echt niet aan mij besteed, vond ik het vaak maar niks. Dikwijls zitten er dingen in het pakket die je helemaal niet lekker vindt en is het veel te algemeen, komt het nooit helemaal in de buurt van iemands smaak.

 

Kerstpakketten die je warm houden in de winter

 

Nee, doe mijzelf dan maar een heel ander soort pakketten, dingen waar iedereen tevreden mee is. En wie houdt er nou niet van zichzelf goed te verwennen in de badkamer. Iedereen doet aan persoonlijke verzorging en dus is het echt heel geschikt om mensen een pakket te geven voor in de badkamer. Zelf geniet ik altijd op en top van het merk Rituals en heb ik hiervan meerdere producten in de badkamer staan. Alle geuren van dit merk zijn goed en bevallen erg goed, elk heeft weer een ander karakter – maar álle zijn lekker. Ik ben het web opgegaan om te kijken of ik het niet ook online kon bestellen, in plaats van dat ik ervoor naar de winkel moest. Bijkomend voordeel, zo bleek, is dat je hier ook goede kortingen kunt krijgen. Ga maar eens naar de website www.brandhouse.nl/rituals/, dan kun je het met eigen ogen aanschouwen. Op de website www.brandhouse.nl/rituals/ heb je een grote korting op de Rituals pakketten en daar pluk je zelf de vruchten van, zeker omdat je in verschillende oplages kunt bestellen.