Voordelig bedrukken bij Max mokken

max mok1Mijn vader drinkt erg veel koffie op een dag, zo’n vier koppen koffie sowieso. Hij vind het erg lekker een heeft een hobby en dat is namelijk koffie mokken sparen, alleen de leuke en originele, die zet hij dan inmax mok2 een kast. Het leek mij leuk om hem een spontaan cadeau te geven, wel een kleinigheid maar toch iets. Ik ging online zoeken en kwam uiteindelijk terecht bij het idee om te gaan mokken bedrukken bij Max mokken. Het leek me een leuk en vooral een uniek cadeau om te geven aan mijn vader, dan heeft hij een mok die nog helemaal niemand heeft en waarschijnlijk ook nooit zal krijgen voor bij zijn verzameling.

Het was erg simpel mokk

Ik ging naar de website om een mok te ontwerpen en bestellen en in totaal duurde mij dit misschien een uurtje, en dat is vooral de tijd die ik in het ontwerpen heb gestoken. Dankzij Max mokken heb ik voor zeer weinig geld een super mooie mok kunnen maken waar ik echt dankbaar voor ben. Het is misschien een kleinigheidje maar het betekent wel wat voor ons. Nadat ik de mok ontworpen had bestelde ik hem, het was binnen no time geleverd zoals afgesproken was, over de kwaliteit ben ik zeer tevreden en dat voor weinig geld. Ik raad het iedereen aan om eens een kijkje te nemen, ze bieden nog veel meer aan dan mokken.