Wijnpakket van www.allgifts.nl

Wijnpakket van www.allgifts.nl

Ik ben nog een groentje natuurlijk, want pas net gestart met mijn eigen onderneming. Als ik even globaal terug reken dan ben ik inmiddels een maand of elf aan de slag en dat is natuurlijk nog niks in vergelijking met de oude rotten die er hier in het vak zijn. Ik heb wel even aan uitgerekend die mensen moeten wennen, hoor. Ik ken het taaltje niet, en evenmin wist ik van de gebruiken af die hier in deze cultuur heersen en dus heb ik echt moeten wennen – soms zelfs in complete verbazing achtergelaten. Een slider_senzparapluvan de dingen die me onlangs nog opvielen was dat ik rond de kerst ineens van allerlei partners een relatiegeschenk ontving, een actie die me volkomen verrast heeft, hier had ik echt niet op geanticipeerd. Ik wist niet dat het echt een gebruik was dit te doen. Het leek er bovendien ook nog echt op alsof mensen elkaar hadden geprobeerd te overtreffen met de geschenken, want het een was werkelijk nog mooier dan het andere. Ik heb er tijdens de kerst eens goed over nagedacht en besloot zelf in het nieuwe jaar nog wat te zenden, bij wijze van eenzelfde soort benadering als mij was gegund. Ik ging daarvoor naar www.allgifts.nl, wat overigens ook echt een tip is voor de lezers onder jullie die nog relatiegeschenken op welke terreinen dan ook zoeken. Ken je dat, dat je vroeger een kerstkaartje van een bekende kreeg en dan automatisch de behoefte kreeg er ook eentje terug te sturen? Dat had ik dus ook, en het is me gelukt hoor, want ik heb een mooi wijnpakket voor iedereen samengesteld.